Algemene voorwaarden Porlezza

Indien u via de website bij CASASdeCASPER een reservering maakt, zijn onderstaande boekingsvoorwaarden van toepassing. CASASdeCASPER wijst u erop dat reserveringen die u maakt wettelijk definitief zijn. Een herroepingsrecht (de zogeheten bedenkperiode van 14 dagen) is niet van toepassing op de overeenkomsten die u sluit met CASASdeCASPER .

Reservering

Indien CASASdeCASPER uw reservering in behandeling neemt, ontvangt u de huurnota per e-mail. Deze ontvangt u enkele dagen na uw reservering. 

Deze dient u na ontvangst op juistheid te controleren. Eventuele onjuistheden dient u zo snel mogelijk te e-mailen naar casasdecasper@gmail.com. Heeft u binnen 48  uur na de reservering geen huurnota ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw reservering automatisch bevestigd. De overeenkomst betreft het verhuur van accommodaties voor recreatief gebruik.

 

Prijzen

U bent aan CASASdeCASPER de overeengekomen huurprijs en bijkomende kosten, zoals vermeld in de huurnota verschuldigd. 

Betalingen

De reservering is pas definitief als u de aanbetaling van 25% en de reserveringskosten van 25 euro binnen 10 dagen heeft voldaan. Het resterende bedrag dient uiterlijk 60 dagen voor de eerste dag van uw verblijf zijn overgemaakt op rekening nummer van CASASdeCASPER . Indien de reservering binnen 60 dagen voor de aankomstdatum wordt geboekt, dient u het gehele bedrag in een keer te betalen. 

Zodra de aanbetaling bij CASASdeCASPER is ontvangen kunnen er kosteloos geen wijzigingen meer aangebracht worden. Voor wijzigingen brengen wij € 25.00 in rekening. Bij het niet op tijd betalen van de factuur wordt de overeenkomst  geannuleerd.

U bent aansprakelijk voor alle schade die CASASdeCASPER als gevolg hiervan lijdt. Hieronder vallen alle kosten die CASASdeCASPER in verband met uw reservering en de ontbinding daarvan heeft moeten maken. 

Annuleringskosten

Indien u onverhoopt uw vakantie moet annuleren, dan bent u verplicht om aan CASASdeCASPER een schadevergoeding te betalen. De schadevergoeding bedraagt:

- bij annulering 24uur na aanbetaling, 25% van de overeengekomen prijs;

- bij annulering tot  5 maanden voor ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs;

- bij annulering tot 2 maanden voor ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs;

 

Reserveringskosten

De prijzen van de accommodaties zijn exclusief reserveringskosten. Per reservering bent u  € 25.00 reserveringskosten verschuldigd.

Verplichte toeslag

Voor alle huuraccommodaties geldt een verplichte toeslag, namelijk:

- eindschoonmaak € 60.00 in huurnota

- reserveringskosten € 25.00 in huurnota

- toeristenbelasting 2021 p.p.p.n.. € 1,00 vanaf 14 jaar

    te voldoen bij receptie

Waarborgsom

Bij aankomst dient u een borg te betalen van € 100,00 (contant) bij receptie

voor de sleutel van de accommodatie en de sleutel van de slagboom. Bij inlevering van alle sleutels ontvangt u uw de borg retour.  Bij schade of het niet juist achterlaten van de accommodatie kunnen aanvullende (schoonmaak)kosten verrekend worden met de borg.

De aanvullende kosten zijn: 

- 30 euro huissleutel niet ingeleverd

- 20 euro hoofdingang sleutel niet ingeleverd

- 20 euro de havensleutel niet ingeleverd

- 50 euro bij het later vertrekken van uw uitcheck tijd

​Aankomst en Vertrek

Op de dag van aankomst heeft u de maanden, April/Mei/Sept/Okt vanaf 16.00 uur tot 22:00 uur toegang tot uw huur accommodatie (op International Sport Camping te Porlezza).

 

Op de dag van aankomst heeft u de maanden, Jun/Jul/Aug vanaf 15.00 uur tot 20:00 uur toegang tot uw huur accommodatie (op International Sport Camping te Porlezza).

 

Op de dag van vertrek dient u vóór 10.00 uur het huurobject te verlaten en de sleutel bij de receptie in te leveren. Indien u de huur accommodatie later verlaat dan 10.00 uur dan behoudt de receptie zich het recht om een gedeelte van de borg in te houden.

Aansprakelijkheid

U bent hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan het gehuurde en/of andere eigendommen van CASASdeCASPER , ongeacht of dit het gevolg is van handelen of nalaten uwerzijds dan wel van derden die zich met uw toestemming in één van de huur accommodatie van CASASdeCASPER bevindt. CASASdeCASPER  aanvaardt geen aansprakelijkheid voor:

- diefstal, verlies of schade, van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van uw verblijf.

- het onklaar geraken of buiten werking stellen van technische apparatuur en het uitvallen of  sluiten van voorzieningen op de                camping tijdens uw verblijf.

- Mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen.

 

Wijzigingskosten

Voor wijzigingen in de door u opgegeven boeking brengt CASASdeCASPER per wijziging € 25.00 kosten in rekening. Deze kosten worden niet in rekening gebracht als u bijboekt of de boeking wijzigt naar een duurdere periode . 

 2 weken voor uw vertrek is het niet meer mogelijk om wijzigingen door te geven.

Huisdieren

Alleen in Vienna 14# zijn huisdieren toegestaan, mits u het voorafgaand bij de boeking vermeld. De kosten bedragen per verblijf 20,- euro aan de receptie van de camping. Huisdieren dienen te allen tijde op de camping aangelijnd te zijn. De eigenaar blijft te allen tijde verantwoordelijk voor zijn huisdier. Eventuele ongelukjes op het park dienen door de huisdiereigenaar direct opgeruimd te worden. Het is niet toegestaan dat uw huisdier op de bank, bedden en/of andere meubels zit. 

​​

Toeristenbelasting

In Italië dient u toeristenbelasting te betalen bij de receptie van de camping: € 1,00 p.p.p.n boven de 14 jaar.

 

Bedlinnen en handdoeken

Bedlinnen en handdoeken kunt u zelf meenemen of u kunt het huren bij www.mylooking.com. 

 

Deze boekingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen, direct of indirect via CASASdeCASPER . Afwijkingen in de beschrijving van de accommodaties zijn mogelijk. Op de inhoud van onze publicaties zijn wijzigingen voorbehouden. Kennelijke drukfouten binden ons niet. Hiermee vervallen alle voorgaande boekingsvoorwaarden. Prijswijzigingen voorbehouden.