Algemene voorwaarden Garrucha

 

wij vertrouwen erop dat als u iets breekt dat u het meld. borg 200,- 

Alle gasten (en eventuele bezoekers) moeten zich houden aan alle huisregels en andere instructies van de eigenaar van het appartement en het personeel van het Complex gedurende hun verblijf.  Gasten moeten de eigenaar van het appartement op de hoogte stellen bij elk geschil met het personeel en/of de buren.

 

Lawaai en omgeving:

Deze vakantiewoning is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Gasten zijn te allen tijde volledig verantwoordelijk voor de veiligheid van hun kinderen, evenals eventuele overlast veroorzaakt door hun kinderen.

Gasten en bezoekers moeten lawaai tot een minimum beperken om de bewoners van naburige appartementen niet te storen, vooral tijdens de siësta en de nachturen (tussen 14.00 tot 17.00 uur en 23.00 uur tot 8 uur), evenals bij uw aankomst en vertrek.

Overmatig lawaai is te allen tijde verboden en kan resulteren in de beëindiging van de huurovereenkomst, uitzetting, verlies van de betaalde huur en de extra kosten, die van de borg kunnen worden afgetrokken.

​​​

Bezetting:

Bezetting: Houd u rekening met de maximale bezetting in het appartement.(4) Overbevolking zal resulteren in onmiddellijke uitzetting zonder terugbetaling. Een ouder of wettelijke voogd moet elke gast onder de 21 jaar vergezellen.Reserveringen verkregen onder valse voorwendselen worden geannuleerd met het verlies van alle betalingen en gasten zullen worden gevraagd om het gehuurde appartement onmiddellijk te verlaten

 

Feesten: 

Het is niet toegestaan om in de accomodatie feesten en partijen te geven. 

 

Parkeren:

Parkeer alleen in de parkeerkelder nr 200 of buiten.  De afstandsbediening voor de deuren van de parkeergarage zal door de eigenaar aan u worden verstrekt.(IGV verlies worden kosten in rekening gebracht)

Afval en Recyclen:

Gasten en hun bezoekers moeten afval recyclen en in de vuilcontainers buiten het complex gooien. Het is verboden afval achter te laten op openbare wegen of gemeenschappelijke ruimtes. De vuilcontainers buiten zijn makkelijk te herkennen.

 

Veiligheid:

Wanneer gasten het appartement verlaten, is het hun verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle ramen en deuren vergrendeld zijn om de veiligheid te garanderen en schade door regen en water te voorkomen. Gasten moeten de lichten, airconditioning, ventilatoren, elektronische apparaten (zoals televisies) uitschakelen wanneer ze niet worden gebruikt, om energiebesparingen te bevorderen. Geen airconditioning aan laten met de terrasdeuren open of wanneer de gasten afwezig zijn in het appartement. 

 

Faciliteiten:

Om toegang te krijgen tot de faciliteiten gebruikt u een van de aan u verstrekte sleutels. De zwembaden mogen alleen worden gebruikt tussen de uren, die bij de ingang zijn gepubliceerd. Alle instructies gegeven door de aanwezige badmeester in het zwembad moeten worden opgevolgd. De badmeester is bevoegd om mensen uit het zwembad te verwijderen, die zich niet houden aan de voorschriften. Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan om glaswerk in of rond het zwembad en in de spa te gebruiken.

Kinderspellen mogen alleen worden gespeeld in de daarvoor bestemde gebieden.

 

Balkon/Terras:

Gasten moeten te allen tijde toezicht houden op baby’s en kinderen bij het gebruik van het balkon/terras.

Gebruik het rek, dat beschikbaar is in uw appartement, voor het drogen van de zwematttributen.

Roken en drugs: 

Roken is verboden in het appartement en in de gemeenschappelijke ruimtes van Parque Botanico. Bij elk teken van roken in het appartement, loopt u het risico uw borg te verliezen i.v.m. het in rekening brengen van extra kosten. 

Onder geen enkele omstandigheid worden illegale drugs toegestaan. De huurder begrijpt, dat het bezit  en gebruik van elke substantie van dit type redenen zijn voor onmiddellijke uitzetting en verlies van betaling. De huurder ziet ook af van alle regresrechten op de eigenaar om deze clausule te handhaven.

Schending van dit beleid zal resulteren in een vergoeding van € 300,00 ten opzichte van uw borg. 

 

Huisdieren:

Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij specifiek geautoriseerd.  

 

Barbecue en Open vuur:

Barbecues en open vuur zijn verboden.

Schade en Breuk: 

Alle schade en breuk moet zo snel mogelijk aan de eigenaar worden gemeld. Indien niet gemeld, zal de schade van uw borg worden afgetrokken.

 

Vertrek en Schoonmaakprocedures:

Het vertrek is voor 11.00 uur op de dag van het geplande vertrek. Elke woning zal voor uw aankomst en na uw vertrek worden geïnspecteerd, gedesinfecteerd en gereinigd. Gasten moeten de accommodatie op het moment van inchecken onder dezelfde algemene voorwaarden verlaten:

Alle vuilnis en wegwerpartikelen moeten uit de accommodatie worden verwijderd.

Keukengerei en apparatuur moeten worden gereinigd en opgeborgen. Alle werkbladen moeten worden schoongemaakt om eventuele sporen van voedsel te verwijderen.

Plaats meubelen terug op dezelfde plaats, waar deze stonden bij aankomst (binnen en buiten het appartement).

Leg alle afstandsbedieningen in zicht.

De koelkast en de apparaten moeten schoon worden achtergelaten en mogen geen bederfelijke voedselresten bevatten. 

Kussens van de terrasmeubels dienen terug worden gezet op dezelfde plaats als bij aankomst.

Schakel verlichting, verwarming, airconditioner, ventilatoren, andere (elektrische) apparaten uit.

Zorg ervoor dat alle deuren gesloten zijn.

Laat de sleutels, garage openers en/of toegangskaarten op de eettafel liggen.

 

Details van de verschillende contacten:

       

         Louis de Koning      +31653839828

         Centro Medico         +34950474705

         Ambulancias             +34950402902

         Alarm                          112

 

Samengevat: 

Elke overtreding van de bovengenoemde regels of het verbaal of fysiek bedreigen of beledigen van het personeel is een schending van de bepalingen en voorwaarden voor het gebruik volgens de huurovereenkomst. De Eigenaar en de Beheerder behouden zich het recht voor om de huurovereenkomst te ontbinden en het appartement te ontruimen met verlies van de betaalde huur en eventuele extra kosten, die van de borg kunnen worden ingehouden.