Algemene voorwaarden

 

wij vertrouwen erop dat als u iets breekt dat u het meld. borg 200,- 

Alle gasten (en eventuele bezoekers) moeten zich houden aan alle huisregels en andere instructies van de beheerder van het appartement en het personeel van het Parque Botanico gedurende hun verblijf.  Gasten moeten de beheerder van het appartement op de hoogte stellen bij elk geschil met het personeel en/of de buren.

 

Lawaai en omgeving:

Deze vakantiewoning is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Gasten zijn te allen tijde volledig verantwoordelijk voor de veiligheid van hun kinderen, evenals eventuele overlast veroorzaakt door hun kinderen.

Gasten en bezoekers moeten lawaai tot een minimum beperken om de bewoners van naburige appartementen niet te storen, vooral tijdens de siësta en de nachturen (tussen 14.00 tot 17.00 uur en 23.00 uur tot 8 uur), evenals bij uw aankomst en vertrek.

Overmatig lawaai is te allen tijde verboden en kan resulteren in de beëindiging van de huurovereenkomst, uitzetting, verlies van de betaalde huur en de extra kosten, die van de borg kunnen worden afgetrokken.

Bezetting:

Bezetting: Houd u rekening met de maximale bezetting in het appartement. Overbevolking zal resulteren in onmiddellijke uitzetting zonder terugbetaling. Een ouder of wettelijke voogd moet elke gast onder de 21 jaar vergezellen.Reserveringen verkregen onder valse voorwendselen worden geannuleerd met het verlies van alle betalingen en gasten zullen worden gevraagd om het gehuurde appartement onmiddellijk te verlaten

 

Feesten: 

Het is niet toegestaan om in de accomodatie een feest te geven. 

 

Parkeren:

Parkeer alleen op de parkeerplaats die u is toegewezen. De beheerder van de accommodatie informeert u over het nummer van uw parkeerplaats.

Afval en Recyclen:

Gasten en hun bezoekers moeten afval recyclen en in de toegewezen prullenbakken gooien. Het wordt gewaardeerd als afval niet achtergelaten wordt op openbare wegen of gemeenschappelijke ruimtes. De vuilcontainers bevinden zich aan het einde van het gebouw naast de parkeergarages.

 

Veiligheid:

Wanneer gasten het appartement verlaten, is het hun verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle ramen en deuren vergrendeld zijn om de veiligheid te garanderen en schade door regen en water te voorkomen. Gasten moeten de lichten, airconditioning, ventilatoren, elektronische apparaten (zoals televisies) uitschakelen wanneer ze niet worden gebruikt, om energiebesparingen te bevorderen. Het wordt geadviseerd om de airconditioning niet aan te laten met de terrasdeuren open of wanneer de gasten afwezig zijn in het appartement. Wind kan destructief zijn voor de luifel, zware windstoten kunnen optreden, wanneer u ze het minst verwacht, zoals ‘s nachts of wanneer u ver weg bent. U bent verantwoordelijk om de luifel op te rollen tijdens winderig weer, ‘s nachts en wanneer u het appartement verlaat.

 

Faciliteiten:

Om toegang te krijgen tot de faciliteiten is het verplicht om uw toegangskaart te tonen. De zwembaden en spa mogen alleen worden gebruikt tussen de uren, die bij de ingang zijn gepubliceerd. Alle instructies gegeven door de aanwezige badmeester in het zwembad moeten worden opgevolgd. De badmeester is bevoegd om mensen uit het zwembad te verwijderen, die zich niet houden aan de voorschriften. Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan om glaswerk in of rond het zwembad en in de spa te gebruiken.

Kinderspellen mogen alleen worden gespeeld in de daarvoor bestemde gebieden.

 

Balkon/Terras:

Gasten moeten te allen tijde toezicht houden op baby’s en kinderen bij het gebruik van het balkon/terras.

Het is niet toegestaan kleding over de reling van het balkon te hangen. Gebruik het rek, dat beschikbaar is in uw appartement.

Roken en drugs: 

Roken is verboden in het appartement en in de gemeenschappelijke ruimtes van Parque Botanico. Bij elk teken van roken in het appartement, loopt u het risico uw borg te verliezen i.v.m. het in rekening brengen van extra kosten. 

Onder geen enkele omstandigheid worden illegale drugs toegestaan. De huurder begrijpt, dat het bezit  en gebruik van elke substantie van dit type redenen zijn voor onmiddellijke uitzetting en verlies van betaling. De huurder ziet ook af van alle regresrechten op de eigenaar om deze clausule te handhaven.

Schending van dit beleid zal resulteren in een vergoeding van € 300,00 ten opzichte van uw borg. 

 

Huisdieren:

Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij specifiek geautoriseerd. Andere huisdieren dan kleine honden, worden niet in overweging genomen. Een extra € 50,00 wordt in rekening gebracht per verblijf. 

Honden dienen te allen tijde zijn aangelijnd.(buiten het appartement)

U bent verplicht de uitwerpselen van uw hond op te ruimen. Voor dit doel zijn er diverse afvalbakken te vinden op het terrein. Honden mogen hun behoefte (urine/ontlasting) niet in de binnentuin doen. 

 

Barbecue en Open vuur:

Barbecues en open vuur zijn verboden.

Schade en Breuk: 

Alle schade en breuk moet zo snel mogelijk aan de beheerder worden gemeld. Indien niet gemeld, zal de schade van uw borg worden afgetrokken.

 

Vertrek en Schoonmaakprocedures:

Het vertrek is voor 11.00 uur op de dag van het geplande vertrek. Elke woning zal voor uw aankomst en na uw vertrek worden geïnspecteerd, gedesinfecteerd en gereinigd. Gasten moeten de accommodatie op het moment van inchecken onder dezelfde algemene voorwaarden verlaten:

Alle vuilnis en wegwerpartikelen moeten uit de accommodatie worden verwijderd.

Keukengerei en apparatuur moeten worden gereinigd en opgeborgen. Alle werkbladen moeten worden schoongemaakt om eventuele sporen van voedsel te verwijderen.

Plaats meubelen terug op dezelfde plaats, waar deze stonden bij aankomst (binnen en buiten het appartement).

Leg alle afstandsbedieningen in zicht.

De koelkast en de apparaten moeten schoon worden achtergelaten en mogen geen bederfelijke voedselresten bevatten. 

Kussens van de terrasmeubels dienen terug worden gezet op dezelfde plaats als bij aankomst.

Schakel verlichting, verwarming, airconditioner, ventilatoren, andere (elektrische) apparaten uit.

Zorg ervoor dat alle deuren gesloten zijn.

Laat de sleutels, garage openers en/of toegangskaarten op de eettafel liggen.

 

Details van de verschillende contacten:

         Beveiliging                 +34689455220

         Herman de Vries      +34684071873 /+31629547868

         Ziekenhuis                 +34952760600

         Alarm                          112

 

Samengevat: 

Elke overtreding van de bovengenoemde regels of het verbaal of fysiek bedreigen of beledigen van het personeel is een schending van de bepalingen en voorwaarden voor het gebruik volgens de huurovereenkomst. De Eigenaar en de Beheerder behouden zich het recht voor om de huurovereenkomst te ontbinden en het appartement te ontruimen met verlies van de betaalde huur en eventuele extra kosten, die van de borg kunnen worden ingehouden.