Spanje

Garrucha

Fotos
swimmingpool
swimmingpool

vakantie garrucha appartement spanje accommodatie

bedroom
bedroom

vakantie garrucha appartement spanje accommodatie

garrucha
garrucha

vakantie garrucha appartement spanje accommodatie

swimmingpool
swimmingpool

vakantie garrucha appartement spanje accommodatie

1/21

Garrucha Pinar Appartement

Garrucha is een gemeente in de Spaanse provincie Almeria met de ligging in prachtig Andalusië. In de provincie Almeria is Garrucha een traditionele Spaanse vissersdorp gevestigd tussen de kustlijnen Mojácar en Vera. Het gebied, zoals al het Costa Almería, geniet gedurende het jaar van het ideale klimaat. 

Garrucha telt 8.000 inwoners en is echt nog een gemeente waar je het originele spanje aantreft. Het ligt direct aan de zee, heeft een eigen haven en kilometers lange strand.

Langs het strand is een zeer lange boulevard met veel winkeltjes (vis)restaurants, bars en gelegenheid voor tapas en sangria. 

Elke vrijdagochtend slingert als een lint door de straten van Garrucha de weekmarkt. Het is een drukke markt met ongeveer 255 kraampjes en is zeer gevarieerd. Zowel de lokale bevolking als de toeristen komen hier voor de echte spaanse (lokale) producten. 

Kortom Garrucha is een plek waar een ieder het naar zijn zin zal hebben! 


Appartement

Het complex Pinar de Garrucha ligt op loopafstand van een van de beste stranden, winkels, supermarkt, boulevard met bars en restaurants. 

Het complex heeft 2 zwembaden( tevens ook kindvriendelijk), 2 padelcourts, tafeltennis en een grote speeltuin voor kinderen.

Het appartement is gelegen op de eerste etage met groot terras die uitkijkt op de zee en het zwembad. Tevens voorziet het appartement van een eigen parkeergelegenheid met een grote opbergruimte. 

Niet geheel onbelangrijk in Spanje is dat het appartement is voorzien van airco in alle vertrekken. Ook is het aangesloten bij Fibra Optica met wifi (snelle internetverbinding).

Reserveer via onze website en ontvang 10% boek direct korting of reserveer via booking.com. 

(Let op: prijzen op deze website zijn inclusief 10% korting)