Wie zijn wij?

Van harte welkom op onze website!

Wij zijn Casper Holdtgrefe en Diana Alberts. Casper heeft 49 jaar ervaring als reisleider/gids over de hele wereld en Diana werkt al ruim 43 jaar als stewardess. Na vele jaren ervaring in de toerismebranche leek het ons super leuk om zelf iets op te richten. Hierdoor hebben wij besloten om te starten met het verhuren van vakantie accommodaties.

Een jaar geleden zijn wij een succesvol BNB (Bed No Breakfast) begonnen in Alkmaar. Alkmaar is op zichzelf een uniek gezellig stadje met veel uitstapjes en bezienswaardigheden. Zo is er in het voorjaar en de zomer elke vrijdag een kaasmarkt, de bekende Alkmaarse grachten en een historisch centrum. 

Daarnaast kregen wij de kans om eigenaar te worden van 6 chalets op een gezellig Italiaanse familiecamping aan het prachtige meer van Lugano in Porlezza.

Naast deze twee locaties besloten wij ook een luxe appartement aan te schaffen in het mooie stadje aan de Spaanse Costa del Sol, Estepona. Alle accommodaties zijn comfortabel en authentiek, waardoor de gasten zich zo veel mogelijk thuis kunnen voelen. Dit vinden wij erg belangrijk!

 

Klein nieuwtje: 

We zitten niet stil en hebben inmiddels ook ons oog laten vallen op Garrucha, gelegen in het prachtige Andalusië, tussen Malaga en Murcia. Deze kunt u ook vinden bij onze accomodaties.

Wij kijken er erg naar uit om u snel te mogen begroeten als gast in een van onze locaties!

Een zonnige groet,

CASASdeCASPER

Studio - Appartement - Chalets / Vakantie Verhuur Accommodaties
  • Instagram
  • Facebook

follow, share, like & WIN 

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden | www.casasdecasper.com |