Top 3 beste restaurants in Porlezza

Bijgewerkt: 2 dec 2020

Bent u op zoek naar de beste 3 restaurants in Porlezza? CasasdeCasper heeft ze voor u op een rijtje en vanuit eigen ervaring geschreven! De hotspots voor een heerlijk diner in Porlezza, lekker en vooral goed eten rondom het prachtige meer van Lugano. Uiteraard allemaal nabij Camping International en de stijlvolle vakantiechalets van CasasdeCasper. Laat in de reacties uw ervaring achter! Wij wensen u alvast een onvergetelijke avond toe!


1. Ristorante Antico Crutto

Adres: Via Per Osteno 33, 22018 Porlezza

Parkeergelegenheid: Ja

Reserveren: Ja, telefoonnr +39 0344 72724

Keuken: italiaans, mediterraans, europees, vis en zeevruchten

Vanaf CasasdeCasper: 5 minuten met de auto

Geniet van een heerlijk diner met uitzicht op het prachtige meer van Lugano. U kunt buiten eten op het grote terras, dat vanaf de weg zichtbaar is, maar uiteraard zijn er ook binnen tafeltjes te reserveren. Vlees, Vis, Zeevruchten, Pasta of Pizza! Het is allemaal de moeite waard, dus zeker een tip om vaker dan 1 keer te bezoeken in uw vakantie! Tip: de huiswijnen van Artico Crutto zijn het proberen waard! En vergeet als toetje hier niet de Scroppino! Buon appetito!

2. Ristorante La Rotonda Adres: Via Per San Pietro 27, 22010 Carlazzo Italie

Parkeergelegenheid: Ja

Reserveren: Ja, telefoonnr: +39 0344 70411

Keuken: italiaans, mediterraans, lombardisch, noord italiaans

Vanaf CasasdeCasper: ongeveer 15 minuten met de auto

Een waardige opvolger, nummer 2! Dit restaurant begeeft zich een stukje verder van Casasdecasper, maar dat is het meer dan waard! Probeer hier te reserveren voor zonsondergang, want deze is fantastisch! Uitzicht van de zonsondergang in het prachtige meer van Lugano en tevens Porlezza by night (met de gezellige lampjes en kleine schitteringen).

De menukaart is heel uitgebreid, voor ieder wat wils en allemaal voortreffelijk! Kortom: good food, perfect location, the best view!

3. Trattoria Della Vigna

Adres:Via del Portico 3 , 22018 Porlezza

Parkeergelegenheid: Ja

Reserveren: Ja, telefoonnr: +39 0344 61184

Keuken: italiaans, mediterraans, lombardisch, noord italiaans

Vanaf CasasdeCasper: ongeveer 15 minuten met de auto

Deze plek overtrof onze verwachtingen! U kunt binnen eten bij een frisse avond, maar buiten in de tuin is een echte aanrader! ’s avonds gaan de lampies aan en zit u heel knus te dineren! Kaarsjes aan op tafel en laat u verrassen door de traditionele Italiaanse gerechten die Della Vigna u serveert! Tip: laat u adviseren voor een heerlijke aperitief! En niet vergeten, hou een plekje vrij voor een toetje oftwel dolce. Wij waren even stil bij het eten van de huisgemaakte tiramisu en crema catalana! Enjoy!

Geniet van de beste 3 restaurants in Porlezza. Wist u dat elke vakantiechalet van CasasdeCasper ook voorzien is van een eigen bbq? Een avondje met uitzicht vanaf uw eigen veranda is ook een enorme aanrader!


Een zonnige groet,


CasasdeCasperRecente blogposts

Alles weergeven

Welcome to CASASdeCASPER blogs

Firstly, welcome We hope people here can share their tips about the area with the rest of the followers. Such as restaurants, activities and other useful tips! We will do our best also and post blogs

Studio - Appartement - Chalets / Vakantie Verhuur Accommodaties

  • Instagram
  • Facebook

follow, share, like & WIN 

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden | www.casasdecasper.com |