• CASASdeCASPER

Top 3 hotspots in Porlezza

Bijgewerkt: 30 nov 2020

Wat kunt u allemaal doen in Porlezza? CasasdeCasper heeft de hotspots voor u om niks te missen! Lekker ijsje, overheerlijke cappuccino of aperitivi in Porlezza. Allemaal dichtbij uw vakantiechalet van CasasdeCasper in Porlezza, Camping International.


  1. Gelato oftwel ijsje in Porlezza: Gelateria Visconti Adres: Via Colombaio, 29, 22018 Porlezza Parkeergelegenheid: Ja, alleen beperkt op zaterdag vanwege weekmarkt Openingstijden: 08:00 tot 23:30 uur Vanaf CasasdeCasper: 3 minuten met de auto of 10 minuten lopend vanaf uw chalet

Een absolute must die u niet mag missen! Op zich kan deze ijssalon u niet ontgaan zijn, want ook in de ochtend staat er een rij. IJskoffie op een warme zomerdag is dan ook de ultieme tip om in de ochtend als te kunnen genieten van een echte italiaanse gelato. Favoriete smaak van CasasdeCasper: Cocco

2. Aperitivi oftwel een verfrissende Aperol Spritz of Hugo bij: Bar Torrione

Adres: Via Privata Gera, 2, 22010 Osteno-claino CO, Italië

Parkeergelegenheid: Ja

Vanaf CasasdeCasper: 15 minuten met de auto


Een klein stukje rijden vanaf CasasdeCasper, maar zeker het rijden waard! Eenmaal geparkeerd hoeft u niks anders dan alleen maar te genieten. Allereerst van het uitzicht op het prachtige meer van Lugano (vanaf de andere kant van de camping), maar het belangrijkste tegen het einde van de (mid)dag een lekkere verfrissende Aperol Spritz of Hugo. Tip: komt u na 16:00uur dan is het altijd 'aperitivi time' en zullen uw verkoelende drankjes geserveerd worden met kleine italiaanse versnaperingen. Kortom; lekker genieten! Uiteraard staan er op het menu ook andere drankjes en kunt u in de ochtend hier ook naartoe rijden om een cappuccino of thee te drinken.

3. De lekkerste cappuccino met uitzicht: La Taverna

Adres: Piazza Peppino e Angelo Selva, 33, 22018 Porlezza CO, Italië

Parkeergelegenheid: Ja Openingstijden: check website: http://www.latavernacima.com/

Telefoonnr: +39034472738

Vanaf CasasdeCasper: 1 minuut met de auto of 10 minuten lopend vanaf uw chalet


Vanaf de weg rijdt u hier eigenlijk snel voorbij. Toch zitten de echte italianen hier vaak 's morgens en ‘s middags al even voor een ontbijtje of verkoelend drankje. Stop dus op tijd langs de weg en neem lekker de tijd op het terras. Tip: neem in de middag hier evt ook een lekker chocolade croissantje, als ze nog niet op zijn ;)


Ohja niet vergeten: ze hebben geen pin, dus er kan alleen cash betaald worden.

4. Markt in Porlezza: elke zaterdag

Vanaf CasasdeCasper: 3 minuten met de auto (door drukte weinig parkeergelegenheid)


Elke zaterdagochtend is er de wekelijkse markt in Porlezza. Er bevinden zich allerlei soorten kraampjes, van groente tot aan mooie italiaanse kleedjes en souvenirs. Mocht u dus wat leuks willen meenemen voor thuis of als kadootje voor uw familie en/of vrienden, dan is het zeker leuk om even te struinen op de markt.

Een zonnige groet,


CasasdeCasper
Studio - Appartement - Chalets / Vakantie Verhuur Accommodaties

  • Instagram
  • Facebook

follow, share, like & WIN 

Copyright © 2021 | Alle rechten voorbehouden | www.casasdecasper.com |